Шоуто се сдобива с първия си рап хит за сезона, песен на повече от 40 години разплаква публиката в момента по Нова

Сбъднати мечти, вдъхновяващи изпълнения и музикални разочарования ще изпълнят сцената на X Factor тази вечер точно в 21.00 ч. по Нова. Криско, Люси, Саня и Маги ще посрещнат нови кандидати за слава, които ще трябва да демонстрират талант, хъс и присъствие – качествата на следващата звезда на България. 

Шестнадесетгодишна кандидатка от Велико Търново ще изпълни песен, която никой не е пял повече от 40 години. Гласът и изборът на песен ще накарат журито да се запита какво се крие зад фасадата на талантливата дама и защо тийнейджър избира толкова старо парче за своя звезден миг.

Сцената на X Factor ще се превърне във футболно игрище с появата на професионален треньор, който желае да сбъдне голямата си мечта и да се превърне в музикален изпълнител. Дали шоуто ще се превърне в най-трудния мач за човекът, който е пример за десетки деца, ще разберете довечера по Нова.

Рапър с авторско парче и балет ще донесе бурни емоции на жури и публика, създавайки първия хит в новия сезон. Парчето ще предизвика смях и ще смути присъстващите, но ще успее да въвлече стотици гласове в своя припев.

Бунтар, който чувства неоценен музикалния си потенциал, ще се срещне с журито, за да стане новият Мистър X Factor. Дали съдийската четворка ще подкрепи таланта на индивидуалиста или ще сметне, че той няма бъдеще в шоуто? Ще видите тази вечер, точно в 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.