Първите искри на напрежение между Кичка и Луна във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Big Brother за пореден път доказа, че изненадите в шоуто са безкрайни. В понеделник прага на Къщата прекрачиха още трима звездни Съквартиранти – Кристина Димитрова, Джино Бианкалана и Катрин Вачева. Това, което никой не знаеше обаче, е че те няма да се присъединят към останалите, а ще влязат в старата селска Къща от сезона на Big Brother. И това не е всичко - там те ще бъдат посрещнати от Анита, Катя, Богданов и Кирил. 

След като Богданов се присъедини към звездната група, тази вечер зрителите ще видят реакцията на фолк сензацията Преслава, за която футболистът твърди, че е негова половинка от известно време. Big Brother ще извика красавицата в Изповедалнята и ще я остави да изгледа признанията на Богданов по неин адрес. 

Първите искри и остри реплики в звездната Къща ще прехвърчат между две известни певици. Кичка е едно от основните действащи лица в кухнята, а Луна продължава да засипва Съквартирантите с претенциите си. След като Кичка отказа да дели леглото си с поп фолк легендата, отношенията между двете се изостриха. В епизода тази вечер Луна категорично отказва да се включва в готвенето и миенето на чинии. Това няма да се понрави на Бодурова, която е известна и с острия си нрав. Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.