Не пропускайте да видите какви изненади ще поднесе на жури и публика следващият епизод на X Factor във вторник, 22 септември, от 21.30 ч. по Нова

Рапър със сейшелски корени мечтае да срещне баща си след финала на X Factor Не пропускайте да видите какви изненади ще поднесе на жури и публика следващият епизод на X Factor във вторник, 22 септември, от 21.30 ч. по Нова „Искам да открия баща си на Сейшелските острови“ – това е мечтата, която рапърът Джулиъс Селести иска да реализира с голямата награда на X Factor. Миналата вечер екзотичният кандидат успя да убеди Маги Халваджиян, че един хип-хоп изпълнител може да въздейства с присъствие и без тъмни очила и накара единодушното жури и публика да повярват в неговото бъдеще на сцената на X Factor. Историята и убедителното r&b изпълнение на Джулиъс Селести безапелационно спечелиха симпатиите на жури и публика в изминалия епизод на X Factor. Позитивният изпълнител със сейшелски корени сподели, че мечтае да вземе голямата награда, за да открие баща си на екзотичните острови.

 

 

За друг участник голямата награда се състои в собствена баня, каквато е и мечтата на Волена Апостолова. Шестнадесетгодишното момиче призна, че живее със своето голямо семейство и често мечтае за свое кътче, в което да се разкрасява. „Заслужаваш да отидеш на финал и да си направиш най-готината баня!“, беше откровената похвала на Криско, след като русенската дива изправи на крака цялата зала.

 

 

Не пропускайте да видите какви изненади ще поднесе на жури и публика следващият епизод на X Factor във вторник, 22 септември, от 21.30 ч. по Нова.

 

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.