„На кафе” с Преслава, която по собствено желание напусна Къщата

„За мен VIP Brother е страхотна емоция, имах нужда от това”, заяви Преслава, която миналата седмица напусна по свое желание шоуто. В студиото на „На кафе” певицата обясни какви са причините за решението й, като коментира и последните събития в Къщата. Тя отбеляза, че към днешна дата съжалява, че е напуснала VIP Brother. 

„Влязох в шоуто, за да се забавлявам. Преди години също участвах като гост и оттогава имам много хубави спомени”, заяви певицата. „Всеки от тях ми беше мил, те наистина се държаха уникално с мен”, разказа Преслава. Тя обясни още, че е взела решението си, когато е усетила напрежението и оформянето на лагери между Съквартирантите. 

Преслава отговори на въпросите на постоянните коментатори на шоуто Стела Богомилова, Маги Желязкова и Антон Стефанов, както и на Зейнеб. Как тя коментира поведението на Съквартирантите и каква е равносметката за участието й гледайте във видеото от „На кафе”. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.