Тази вечер от 21.00 ч. по Нова 25 кандидати ще се отправят към последното изпитание, но само половината ще се качат на голямата сцена в X Factor

Двадесет и пет кандидати ще се отправят към Къщите на съдиите в X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова. По време на последното изпитание менторите ще трябва да изберат само половината от талантите в своя отбор, които да се качат на голямата сцена и да се превърнат в част от емоцията на първия лайф концерт на шоуто.    

Саня и Люси първи ще се изправят пред дилемата кои участници да получат бъдеще в шоуто и кои да напуснат четвъртия сезон на крачка от концертите на живо. Дамите ще бъдат допълнени от истински професионалисти, които ще им помогнат в трудния избор. Гост на Саня ще бъде световен виртуоз, пристигнал в България, за да чуе и оцени отбора на момчетата. Люси от своя страна ще определи своя гост като „една от най-добрите певици в България”, която познава формулата на успешния изпълнител. 

Саня ще се изправи пред дилемата дали възрастта на 15-годишния Кристиан Костов не е огромна пречка за участието му в X Factor и дали има нужда от рап попълнение, каквото може да бъде единствено Джулиъс Селестин. Четиримата тенори ще допуснат грешка в представянето си пред Люси, която ще постави под въпрос шанса им да продължат като група, а трио „Парадайз” ще заложи на експеримент, излизайки извън обичайното амплоа. 

Как ще се справят категориите „Момчета” и „Групи” в Къщите на съдиите? Кои участници ще продължат към първия голям концерт? Не пропускайте X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com