Маги залага на интернационален отбор на 20 октомври, вторник, от 21.00 ч. по Нова

Четири момичета ще продължат с Криско към големите концерти на X Factor, които започват на 20 октомври в ефира на Нова. „Много от песните, които съм правил, са създадени за момичета, затова смятам, че ще им бъда много полезен“, сподели менторът, който избра Дарина, Виктория, Анджи и Ева Мария за пътя към победата. „Доверявайте му се, той може да ви направи звезди!“ с тези думи специалният гост на рапъра - Любо Киров, окуражи кандидатките в решаващия етап, признавайки, че самият той е затруднен в избора на тазгодишните изявени таланти.

Маги Халваджиян изгради отборът на зрелите кандидати с помощта на Заки, който не скри радостта си да се срещне с различна категория от тези, с които вече е работил в предишните два сезона.  „Винаги съм мислел, че бих се чувствал най-добре в категорията на 25+, защото хората вече знаят, че животът не е само цветя и рози и че трябва да се бориш! Искам такива хора, защото знам как да ги мотивирам“, разказа Маги, който заложи на разнообразни кандидати, взимайки със себе си претендентът от Нигерия - Стивън Ачикор, Християна Лоизу от Кипър и Александрина Макенджиева.

Не пропускайте първия концерт в X Factor на 20 октомври, вторник, от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com