Любовен концерт на сцената на музикално шоу №1

Новата песен на Адел, която само за две седмици завладя милиони меломани, прозвуча за първи път от друг изпълнител, а именно талантливата Виктория Георгиева. Тоталният хит Hello пристигна на сцената на X Factor по време на Нощта на любовните песни, за да впечатли феновете на шоуто с уникално изпълнение на дамата от отбора на Криско. „Ти твориш нещо ново на тази сцена с всяко твое излизане”, коментира Люси изпълнението на Вики. 

Стивън Ачикор вдигна публика и жури на крака с майсторско пеене и умела актьорска игра. „Не ме подведе нито за миг”, категоричен беше гордият ментор Магърдич Халваджиян. Той добави, че претендентът от Нигерия е последвал не само съветите за песента, но и за играта с камерата.

A.V.A се утвърдиха като „най-хипнотизиращата група” на вечерта с лиричното изпълнение на Time After Time, а Кристиян Костов завладя сърцата на нежната част от публиката с популярното парче на Sam Smith – I Know I’m Not The Only One. Дарина отново се утвърди като един от необикновените изпълнители в четвърти сезон на шоуто, представяйки оригинална интерпретация на Try на Pink под звуците на роял. Достоен финал на вечерта постави чаровната дама от Кипър – Християна Лоизу, с песен на нейния музикален кумир Селин Дион. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com