Две седмици след премиерата си сингълът оглави Top 100 на официалния Airplay Bulgarian Musiс чарт

Още в първото денонощие след ексклузивната си онлайн премиера новата песен на Моисей с участието на Жана Бергендорф надхвърли 50 хиляди гледания и оглави класацията Топ БГ Музика на VBOX7 в продължение на 7 дни. На 30 октомври сингълът дебютира на 5-а позиция и седмица по-късно стана №1 в  официалния чарт на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир Top 100 Airplay Bulgarian Music Only за периода от 30 октомври до 5 ноември 2015 година. С този резултат „Време" се превръща в един от най-бързо оглавилите класацията сингли. Черно-белият клип се радва на интерес от страна на феновете и в платформите за видео споделяне, където е гледан близо 300 хиляди пъти до момента.

Самият Моисей е съавтор на музиката и лиричния текст на „Време“ заедно с бийтмейкъра Александър Корабов, по-известен с псевдонима Бате Сашо. Двамата създават песента буквално на един дъх, а впоследствие работят по аранжимента с Pavell и националния шампион по бийтбокс Искрен Тончев-Искрата. От самото начало Моисей и продуцентите му са единодушни, че това е най-подходящото звучене за общ проект с Жана, с която изпълнителят е не само колега, но и близък приятел. За снимките на видеото екипът се доверява на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion, чиято концепция е колкото семпла, толкова и провокативна.

Видеоклипът на „Време” може да видите тук>

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com