Отговора ще научите от 19.30 ч. в Темата на Нова

Кой окъпа в кръв една парижка нощ? И как Европа ще се справи с последствията? Отговорите на тези въпроси търси тази вечер от 19.30 ч. Темата на Нова.

Европа навлезе в нова епоха след терористичните атаки в Париж на 13 ноември.  Жителите на Стария континент трябва да се справя с нови предизвикателства и опасности, застрашаващи начина им на живот. Но за да го направят, те първо трябва да идентифицират тези опасности и врагът, който ги застрашава. Специалните пратеници на Нова Николай Дойнов, Александрина Аврамова и Георги Георгиев проследиха събитията във Франция след кървавите атаки. Те бяха близо до хората, преживели ужаса на нападенията, говориха и с жителите на квартала Сен Дени, където се проведе най-мащабната антитерористична операция в скорошната история на Европа.

Как се чувстват парижани след терористичните актове? Ще оцелее ли духът на Франция? Своите наблюдения споделят специалните пратеници на Нова Николай Дойнов, Александрина Аврамова и Георги Георгиев тази вечер от 19.30 ч. в Темата на Нова.