Коледният дух не пропуска и най-известната Къща по Нова

По време на последните елиминации в Big Brother All Stars 2015 зрителите станаха свидетели на едно много лично признание. Соня сподели, че преди време е чула най-страшната диагноза – рак на щитовидната жлеза, но от страх не е потърсила второ мнение и вече възприема всеки ден като подарен. В дейли епизодa по Нова ще видите как Съквартирантите отново се разделят на два лагера. Едните ще признаят, че са повярвали на сълзите ѝ и са готови да ѝ подадат ръка. Другите смятат, че това е поредната добре обмислена крачка към финала и „признанието” ѝ е с цел да манипулира останалите. Подозренията се засилват още повече от приближаващия край на шоуто. Борислав Атанасов стана последният Съквартирант елиминиран в Big Brother All Stars само метри преди големия финал. В сряда още един ще напусне шоуто и така за приза „Любима риалити звезда на България” ще се борят четирима.

Днес ще видите и как Big Brother ще влезе в ролята на Дядо Коледа. Той ще дари всеки от Съквартирантите със специални подаръци, а след като ги получат и разберат какво съдържат, те ще трябва да преценят на кого от останалите да ги подарят.  Един ще получи торта, друг – мръсните чорапи на Големия Брат, а трети – уроци по twerk. Дали всички ще са доволни от разпределението, или тази наглед забавна мисия ще предизвика поредните раздори в Къщата, ще разберем по Нова.  

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.