Не пропускайте дейли епизода на Big Brother All Stars в четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Соня Колтуклиева напусна Къщата, класирайки се на престижното пето място на полуфинала на Big Brother All Stars. „Простете ми за всичко, с което ви нараних”, обърна се към Съквартирантите на излизане журналистката. Урокът, който Соня е научила в шоуто, е „Ще преоткриеш себе си чрез грешките си”.

По време на живото предаване зрителите на Нова станаха свидетели на прочувствените признания на Съквартирантите. Пред Big Brother Ваня Червенкова призна най-голямата си мечта – да има мъж до себе си. Бизнес дамата разкри, че е самотна, защото много малко хора могат да е разберат, а и се плашат, защото виждат, че е силна. Подаръкът, който Ваня си пожела за Коледа, е една споделена любов.

Ваня Джаферович определи като най-голяма победа в живота си създаването на семейство, а като най-голяма болка – смъртта на неговия баща. Именно тази загуба е породила в него силен страх от смъртта. За коледен подарък той би избрал да прегърне баща си още един път и да му каже, че го обича.

Евгени Минчев би искал да получи за Коледа титлата „Любимата звезда на България”. „Дори и да не е така, аз ще отнеса със себе си спомени за едни красиви преживявания”, убеден е Лорда. Пиарът би искал да се научи на търпение, такт и дипломация, а мечтата му е да му се даде дълголетие, за да може да има време да се промени.

Соня Колтуклиева призна пред Big Brother, че в Къщата е намерила много приятели, с които би се виждала и навън. Нейната коледна мечта е майка й и баща й да живеят поне още 15 минути. „Всичко се обезсмисля ако не мога да звънна на майка си – това е енергията, която ми е изключително необходима”, призна журналистката.

Деси Слава сподели, че най-щастливият момент от живота ѝ е раждането на сина ѝ, а като най-тежък – това, че не е било до него, когато е прохождал и други важни моменти от неговото порастване. „Искам от тази Къща да изляза приятел със Зарко”, сподели певицата. Деси си пожела да е спокойна и да започне живота си на чисто.

След като Съквартирантите споделиха своите съкровени страхове и мечти, предстои да разберат какво мислят зрителите за тях в дейли епизода на  Big Brother All Stars в четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.