Журналистката разказа в „На кафе” за емоциите, които е преживяла в Big Brother All Stars

„Ако имах някаква стратегия в Big Brother All Stars, тя беше да има екшън в Къщата. При предишното ми участие ми не успях да разбуня пчелния кошер”, заяви Соня Колтуклиева, която напусна надпреварата за титлата „Любима риалити звезда на България” на полуфинала на шоуто. Журналистката сподели емоциите, които е преживяла в най-коментираното риалити в България при гостуването си в „На кафе”.

Въпреки че е напусна Къщата вчера, Соня вече е получила много коментари и съобщения за своето представяне. „Чух се с дъщеря ми, която ми сподели, че 90% от коментарите за моето участие в социалните мрежи са били  положителни. Получих и критики за танца туърк и мятането в басейна. Ние сме обществени личности. Някой те натоварва с определени очаквания и ти слага собствения етикет.  Хората са възприели образа ми на сериозна журналистка, затова им е трудно да ме приемат в шоуто”.

„Аз съм бутикова журналистка, а сега съм изключително популярна, което ще ми помогне в бъдещите ми проекти за социална дейност. Значи съм си постигнала целта си”, смята журналистката.

Какво още сподели Соня Колтуклиева за своето участие в Brother All Stars 2015 и бъдещите си планове пред Гала и коментаторите на шоуто, гледайте във видеото.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.