Гледайте отново епизода от „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Шеф Манчев ще се опита да съживи едно легендарно заведение в Пловдив в епизода на „Кошмари в кухнята”, който кулинарните фенове могат да си припомнят днес от 17.00 ч. по Нова. 

Ресторант „Чучура” в сърцето на стария Пловдив има над 30-годишна история. Основан е от известния пловдивски ресторантьор Таня Гинева, която се грижи за кухнята с помощта на семейството си. В последните години заведението запада, а от Лондон се връща внукът й, който решава да поеме управлението. Само година по-късно младият мъж се обръща за помощ към шеф Манчев, който от пръв поглед забелязва развалената храна, неработещата техника и погледите на недоволните клиенти.

Изглежда този път ще се наложи допълнително подкрепление. Таньо Шишков пристига с гръм, за да окаже спешна помощ в спасяването на пловдивската кулинарна забележителност. Гледайте отново епизода от втори сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова.  

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.