Ваня Джаферович се класира на второ място

Деси Слава е „Любимата риалити звезда на България” за 2015 година, а Ваня Джаферович се класира на второ място след изключително оспорвана борба. Певицата победи Ваня с цели 65% от гласовете на публиката. Освен любовта на зрителите, Деси получи и голямата награда – луксозен автомобил Ford Mondeo. „Big Brother мен накара да разбера, че съм победител, защото имам страхотно семейство”, заяви Джаферович, който сподели своята радост от победата на Деси, тъй като от „самото начало ми беше най-близкия човек в Къщата".

Евгени Минчев е бронзовият медалист в Big Brother All Stars 2015, а Ваня Червенкова напусна шоуто на престижното четвърто място. Лорда в своя шеговит стил заяви, че вече няма фаворит за победител в шоуто след неговото излизане. 

„Не съм разочарована от класирането си”, разкри Ваня Червенкова, след като излезе от Къщаъа. Бизнес дамата призна, че ѝ е трудно да избере свой фаворит за победител между Джаферович и Деси Слава, защото и давамта са ѝ много скъпи.

Грандиозно шоу обещаха на финала на Big Brother All Stars водещите Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева в ефира на Нова минути преди решителната битка. Реалността обаче надмина техните прогнози. Ваня Червенкова, Деси Слава, Джаферович и Евгени Минчев са четиримата финалисти, които се впуснаха в борба за зрителската подкрепа. За да призоват феновете и зрителите да гласуват, всеки от финалистите отправи свой музикален поздрав към тях. На сцената към тях се присъединиха популярните български изпълнители Нели Рангелова, Лео и Део, Есил Дюран и квартет „Славей”.

Пръв на сцената излезе Евгени Минчев с подкрепата на Есил Дюран и изпълни емблематичната песен на Емил Димитров „Моя страна, моя България”. Есил изрази своята подкрепа за Лорда, който, според нея, заслужава победата със своето възпитани е и аристокатизъм.

Ваня Джаферович пък направи тиро с Лео и Део, които изпълиха песен специално посветена на футболиста. Спортистът призова зрителите да гласуват за него, тъй като не е влизал в задкулисни игри в Къщата.

Ваня Червенков изненада зрителите с невероятен дует с Нели Рангелова и изпълнението на вечната естрадна класика „Мой стих”.

Деси Слава спря дъхът на публиката с изпълнението си на обичаната от всички фолклорна песен „Моме Тодоро” съвместно с квартет „Славей”, а на сцената на шоуто, за да я подкрепят, излязоха фолк дивите Галена и Цветелина Янева.

„Тази вечер е не просто финалът на Big Brother All Stars, но и финалът на сензационния четиримесечен сезон на Big Brother 2015”, напомни Ники Кънчев. За четири месеца зрителите проследиха три старта, а 38 Съквартиранти прекрачиха прага на Къщата. Никита спечели Big Brother, Джино е победителят във VIP Brother, а Деси Слава е „Любимата риалити звезда на България”. 

Един месец в Big brother All Stars зрителите на Нова живяха заедно с 8 ярки риалити звезди, с техните приятелства и вражди, любови и раздели, сила и слабости. Светлините на Къщата угаснаха до следващата година, когато нови Съквартиранти, носители на ярки характери ще я прекрачат и изпълнят с много емоции.   

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.