Броени часове преди Коледния концерт на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова Виктория Георгиева разказа как посреща предстоящите празници

Въпреки че е изключително заета с подготовката на Коледния концерт на X Factor, броени часове преди голямото шоу финалистката  в музикално шоу №1 Виктория Георгиева отделя от малкото си свободно време, за да се включи в приготовленията за празника  и да изпече традиционните за семейството ѝ коледни сладки. На гости на Виктория беше екип на Новините на Нова, а младата изпълнителка разказа с какво настроение посреща предстоящите празници.

В специално интервю за сайта Novatv.bg тя разкри кои са празничните чудеса, кой е най-ценният подарък и какви са очакванията ѝ за новата година. Ето какво разказа тя преди Коледния концерт на X Factor на днес от 20.00 ч. по Нова: 

Коледа e …?

Уют.

Коя е първата песен, за която се сещаш, когато чуеш Коледа?

Jingle Bells

Вярваш ли в чудеса? Имаш ли свое чудо?

Чудо е, че съм в X Factor. 

Какво включва твоята рецепта за весели празници?

Топло мляко, коледни филми, семейство.

Какво да очакват феновете от Коледния концерт на X Factor?

Могат да очакват много забавления, интересни постановки и сценографии и най-важното – този концерт няма да бъде състезание, а всички ще бъдем като едно семейство.

Как ще се подготвяш за следващите концерти?

Много съм нахъсана, имам амбиция да продължавам да работя много усилено.

Какво ще пожелаеш за празниците?

Да се усмихват, да бъдат много добри един към друг и да слушат хубава музика.

Не пропускайте да видите изпълненията на Виктория в Коледния концерт на X Factor на 24 декември от 20.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.