В празничната нощ журито се сдоби с нов съдия в лицето на музикалния продуцент на шоуто – Дони

Незабравими изпълнения, безброй изненади и впечатляващи костюми превърнаха Коледния концерт на X Factor в музикална приказка за зрителите и подобаващо начало на най-светлите празници от годината. Навечерието на Рождество събра на една сцена финалистите на шоуто и специални гости в лицето на големи български изпълнители и млади звезди. Ако сте пропуснали Коледния концерт на X Factor, можете да го видите в Nova Play.   

Концертът беше открит от сладурите от формация Бон-бон и квартет Дестини , които донесоха коледния дух с микс от Тиха нощ, Gingle bells и White Christmas. Сред запомнящите се представяния на вечерта беше дуетното изпълнение на Люси Дяковска и Поли Генова, които направиха впечатляваща интерпретация на Man In The Mirror на Майкъл Джексън.

Журито от своя страна се сдоби с нов член в лицето на музикалния продуцент – Дони, който зае мястото на Маги Халваджиян в Коледната нощ. „Страхотни сте! Предлагам да работите като група!“, пошегува се музикалният специалист, който беше допълнен от признанието на Люси, че не е лесно да седиш пред съдийската маса и да очакваш своята оценка.

Под съпровода на хор Стивън Ачикор пренесе жури и публика в топла семейна атмосфера. „Пожелавам ти да останеш в България и да се чувстваш щастлив тук, при нас“, поздрави го Криско, който не скри адмирациите си към работата на кандидата от Нигерия.

По традиция всеки финалист се включи в изпълненията на останалите участници в X Factor, което предизвика много усмивки и забавни случки на сцената. Така Виктория Георгиева   се оказа в каляска, теглена от „еленчетата на X Factor” – Дарина, Кристиан, Стивън, Християна и A.V.A., които малко по-късно преминаха в други музикални сюжети.

Сред най-изненаданите участници беше дамата, която покори много български сърца – Християна Лоизу. В кулминацията на своето изпълнение участничката от Кипър откри, че главният герой на сцената е не друг, а нейният дългогодишен приятел. 

Кристиан Костов игра на гоненица сред елхи с останалите финалисти.

Дарина Йотова пък трябваше да събуди всички за отваряне на коледните подаръци.

 

Happy New Year на ABBA прозвуча по нов начин в изпълнение на A.V.A., които обединиха участниците в едно от най-запомнящите се представяния за вечерта.

Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.     

Бурни аплодисменти предизвика Мария Илиева, която представи на сцената на X Factor новото си парче „Нека вали“. Графа и LaTiDa създадоха настроение с новия хит „Моменти", а финалистите от трети сезон на шоуто – Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончева показаха вокално майсторство с When you believe  на Уитни Хюстън и Марая Кери. 

На 31 декември, точно в полунощ, зрителите на Нова ще могат да споделят отново най-силните изпълнения на талантите от четвърти сезон на X Factor. Специалната селекция ще включва най-доброто от първия концерт до този момент.   

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.