Шоуто се завръща в ефир на 4 януари от 20.00 ч., а музикалната надпревара ще продължи всеки понеделник и вторник вечер

На 31 декември, точно в полунощ, зрителите на Нова могат да споделят отново емоцията от най-силните изпълнения на талантите от четвърти сезон на X Factor. Специалната селекция ще включва най-доброто от първия концерт до този момент. Новата година ще бъде посрещната с хитови парчета и емблематични изпълнения от шоуто, които ще бъдат подготовка за бляскавото завръщане на Дарина Йотова, Стивън Ачикор, Християна Лоизу, Виктория Георгиева, Кристиан Костов и A.V.A.

 Преди броени дни Коледният концерт на X Factor поднесе много изненади и истинска музикална приказка за зрителите, поставяйки подобаващо начало на най-светлите празници от годината. Навечерието на Рождество събра на една сцена финалистите на шоуто и специални гости в лицето на големи български изпълнители и млади звезди. Ако сте пропуснали музикалната приказка на X Factor, можете да видите Коледния концерт в Nova Play.   

На 4 януари, от 20.00 ч., X Factor ще се завърне с любими лица, истински хитове от световната сцена и вълнуваща музикална надпревара. Шоуто ще продължи да зарежда ефира с много музика и положителни емоции всеки понеделник и вторник вечер от 20.00 ч. по Нова. Шестимата финалисти ще се впуснат в нови вокални и сценични предизвикателства, с които да завоюват сърцата на феновете и да продължат своя път към големия финал на шоуто. Какви ще бъдат новите задачи на участниците в шоуто? Как ще се представят в началото на 2016-та? – предстои да разберете. Преди това обаче, не пропускайте най-запомнящите сценични изяви на 31 декември, точно в полунощ, по Нова.     

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.