Истинска музикална битка ще се развихри в ефира в X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Шестимата финалисти в четвърти сезон на X Factor ще се завърнат на сцената, за да сложат начало на истинската музикална битка в понеделник от 20.00 ч. по Нова. Дарина, Кристиан, Виктория, Стивън, Християна и A.V.A. ще се впуснат в надпреварата с нова доза талант и харизма, които ще ги съпътстват до самия финал.

С началото на 2016-та X Factor ще продължи да вълнува феновете всеки понеделник и вторник от 20.00 ч. Нощта на дуетите ще постави начало на годината с големи хитове и нови предизвикателства. Участниците ще трябва да се сработят един с друг за съвършено изпълнение със своите музикални половинки. Кристиан Костов и Дарина Йотова ще се впуснат в любовни признания с емблематично поп парче от българската музикална сцена. Чуждестранният дует в лицето на Християна Лоизу и Стивън Ачикор ще заложи на соул, R&B и забележителни вокали със световен хит, а компанията на момичетата – Виктория Георгиева и A.V.A., ще запее сред вълшебна гора и безброй светулки. Наред с дуетите всеки от изпълнителите ще изненада с още едно парче, което ще го представи в различно амплоа.

Как ще се справят финалистите с новата задача? Ще успеят ли да създадат оригинални дуетни изпълнения? Не пропускайте X Factor в понеделник, 4 януари, от 20.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.