В „Ничия земя” в събота от 18.00 ч. по Нова синът на най-търсения наркотрафикант Пабло Ескобар дава първото си тв интервю за европейска медия, вижте откъс от разговора

„Когато бях на седем години, баща ми каза, че професията му е бандит. Той никога не е криел от мен какво върши. Не искаше да раста с невярна представа за баща си” – това заявява Хуан Пабло, синът на най-преследвания наркотрафикант Пабло Ескобар, в ексклузивно интервю за предаването „Ничия земя” по Нова. Част от интервюто на Елена Чопакова беше излъчено в аванс в Здравей, България”, а целия разговор можете да гледате в „Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по Нова. 

„Почувствах благодарност за това, че баща ми беше честен към мен, но бях твърде малък, за да разбера измеренията на казаното от него. Баща ми беше прям човек – нямаше задръжки да ми каже, докато гледахме новините заедно, че той е наредил някой да бъде убит или да бъде извършен атентат”, разказва Хуан Пабло. И продължава разказа си: „Той искаше да съм наясно от какво семейство съм и какви можеше да са последствията от това. Затова познавам толкова добре неговата история, той лично всичко ми разказваше”. 

В интервюто за Нова Хуан Пабло отново отбелязва негово скандално разкритие за легендарния американски изпълнител Франк Синатра. „Изглежда, че Франк Синатра е бил по-добър в дистрибуцията на наркотици, отколкото в пеенето”, подчертава синът на кокаиновия крал. Вижте повече във видеото. 

Не пропускайте ексклузивното интервю с Хуан Пабло в „Ничия земя” тази събота , 9 януари, от 18.00 ч. само по Нова.