Пламен и Иво Добреви откриват нощта на елиминациите в X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Един от талантите ще се сбогува със сцената на X Factor тази вечер само на крачка от финала на четвърти сезон. Двама финалисти ще се впуснат в съревнование, което ще определи бъдещето им в музикално шоу №1. 

Вечерта ще открият тийн идолите Пламен и Иво, които бяха сред фаворитите на публиката в трети сезон. Момчетата, които покориха стотици женски сърца, ще представят новия си хит „24/7”. 

„Изпълнителите са много силни – нямам представа кой може да отиде на елиминации”, заявиха Пламен и Иво в „На кафе”. Във видеото тук вижте какво още разказаха двамата братя преди предстоящото гостуване в X Factor.

Кой ще напусне сцената на крачка от победата? Как ще се развие една от последните музикални битки в четвърти сезон? Не пропускайте X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.