Гледайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Серия любовни откровения предстоят за героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. След като постави на изпитание доверието на неговата любима Ани, Коко е готов на всичко, за да си я върне обратно. Преди това обаче той трябва да се изправи срещу нейните родители и най-вече срещу изключително строгия й баща. 

Същевременно Поли получава предложение от Станимир да заминат в чужбина и да живеят там. Тя обаче се чувства неуверена да се откаже от кариерата си, за да се грижи за семейното огнище. Тревогата й се засилва, тъй като все още не получава дългоочакваното обаждане от Дани Милев. 

Любовни трепети вълнуват и Симона, която търси съвет от София, без да споменава името на Дани. От своя страна и София се разкрива пред Симона, че е влюбена. Но името не остава скрито за Симона и тя сама казва на София, че много й личи, че е влюбена в баща й Боби. 

Гледайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.