Финалистите Християна Лоизу, Дарина Йотова и Кристиан Костов са готови за последната битка в X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Невероятен концерт предстои на големия финал на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова, заяви в „Здравей, България” Саня Армутлиева от журито на музикално шоу №1. Тримата финалисти Християна Лоизу, Дарина Йотова и Кристиан Костов ще се впуснат в последната битка довечера, когато предстои най-трудният за тях концерт, добави Люси Дяковска. 

Тримата финалисти са много различни – те имат много различна аудитория и сериозни фенове. Ето защо Християна, Дарина, Кристиан и публиката са главните герои тази вечер, подчерта Саня. 
Много емоции и енергия ще завладеят сцената на X Factor, те са подготвени като за елиминационна битка, защото за тях предстоят големи елиминации. „Няма да има извинение и публиката ще бъде безкомпромисна”, коментира още Люси. 

Всеки изпълнител ще представи три песни – едно от най-добрите им изпълнения по време на целия формат по техен избор; следват дуетите на талантите с Васил Найденов, Любо Киров и фронтмена на Б.Т.Р. – Атанас Пенев, които са сред специалните гости на големия финал. След това ще останат само двама финалисти, които ще се представят с най-силната си песен. В кулминацията на своя четвърти сезон музикалното шоу ще събере тримата победители от предишните сезони, които вече са сред любимите звезди на България – Рафи, Жана Бергендорф и Славин. 

Кой ще се превърне в новия X Factor на България? Не пропускайте грандиозния финал на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.