Гледайте отново епизода на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Шеф Манчев попада в кулинарен двубой на тъща и свекърва в „Кошмари в кухнята” по Нова. В епизода днес от 17.00 ч. кулинарните фенове могат да си припомнят историята за механа „Хаджи Димитър” в едноименния столичен квартал. 

От три години заведението се управлява от младото семейство на Виктор и Симона, но тъщата и свекървата също са замесени в ръководството. Първата работи като готвач на обедното меню, а втората финансира сина си и ресторанта, като помага при организирането на доставките и зареждането с продукти.

Хармоничното разпределение на ангажиментите е само привидно, като тъщата и свекървата са в надпревара коя ще помогне повече на „децата”. Лошото управление е докарало ресторанта буквално пред фалит, а Симона и Виктор търсят подкрепата на шеф Манчев. Ще укроти ли опитният кулинар настроенията в кухнята и ще помогне ли за спасяването на механата? Гледайте отново епизода на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова.

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.