Актрисата с помощта на съпруга си Андрей Слабаков ще приготви „постно прасе” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Актрисата Ернестина Шинова поема щафетата като домакин в „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. В седмицата на победителите в кулинарното риалити тя ще покани гостите си Коцето Калки, Теди Кацарова, Мая Бежанска и Камен Воденичаров във фамилната има къща, където ги очакват интересни изненади.

Както и нейните съперници, така и Ернестина ще разчита на подкрепление при приготвянето на своите ястия. На помощ в кухнята ще ѝ се притече съпруга ѝ Андрей Слабаков и двамата ще споделят със зрителите специалната им семейна рецепта за „постно прасе”, което ще бъде надлежно напълнено и изпечено на фурна. Андрей обаче много скоро ще влезе в обичайната си роля на режисьор и ще се опита да контролира всички аспекти не само на кулинарните приготовления, но и при сервирането на вечерята. Това ще доведе до разногласия и покачване на напрежението в кухнята.

Въпреки разногласията двамата успяват да зарадват своите гости с голяма и хубава трапеза, а специалната изненада на Ернестина ще накара гостите ѝ да се погледнат отстрани с чувство за хумор. Как домакинята ще развесели Коцето Калки, Теди Кацарова, Мая Бежанска и Камен Воденичаров?

Не пропускайте епизода от новия сезон на „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Следете Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, както и Facebook страницата на предаването, а епизодите гледайте отново в NovaPlay