Припомнете си на Joey's Pizza and Dinner в „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Шеф Манчев влиза в битка с недружелюбната атмосфера в пицария, посветена на сериала „Приятели” в „Кошмари в кухнята” по Нова. В епизода на ресторантьорското риалити днес от 17.00 ч. кулинарните фенове ще си припомянт сагата на Joey's Pizza and Dinner, в която има всичко друго, но не и приятелство. 

Сграда, боядисана в слънчево жълто на един от големите булеварди в Пловдив, е приютила мечтата за приятелство на 28-годишния Елин, който от 21-годишен има заведения. Първото е снукър бар, който продължава успешно да работи до днес, а второто е кафене по модела на кафето от сериала „Приятели”, където потокът от клиенти не спира. Окрилен от успеха на кафенето, Елин решава да направи и трето, този път посветено на Джоуи - най-големия чревоугодник в сериала, известен с любовта си към пиците. Така Елин, който не прави разлика между печено и пържено, се гмурва в ресторантьорския бизнес. Joey's Pizza and Dinner има кратко меню, предлагащо основно италианска кухня. Елин намира главния си готвач Емил по обява, без да е опитал и хапка, приготвена от него. Емил съставя самостоятелно менюто и наема персонала. Кулинарят е сприхав и със самочувствие, като се гордее с авторското си меню. Клиентите непрестанно чуват скандалите в кухнята, докато чакат по повече от 40 минути основно ястие. Скандалите са както в кухнята, така и между готвачите и сервиза.

Всички в заведението са убедени, че качеството на храната е на много високо ниво. Това провокира шеф Манчев за първи път да поръча цялото меню. Каква ще е неговата оценка, след като дегустира над 50 ястия? Ще доведе ли стресът в кухнята до нови скандали? На финала идва най-голямото предизвикателство както за ресторанта, така и за самия шeф Манчев - специален гост ще бъде най-големият критик на Манчев  - собствената му жена. Какво мисли тя за пицарията на Джоуи и за храната на мъжа си, и какво ще посъветва неуверения собственик Елин? Гледайте отново епизода от втори сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова.

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.