Гледайте отново епизода на „Кошмари в кухнята” от 17.00 ч. по Нова

Предаването „Кошмари в кухнята” по Нова ще припомни историята за комплекс „Кедър”. В епизода днес на шеф Манчев ще му се наложи да помага не само на бедстващ ресторант, а на цял комплекс за гости. С молба за помощ се обръща влиятелна бизнес дама, която успешно управлява петролен бизнес, но изпитва трудност да ръководи вилното селище, състоящо се от девет възрожденски къщи за гости, малък ресторант и открит басейн. 

„Кедър” е построен преди десет години от Антоанета, която е емоционално свързана с мястото – тя и родителите й са родени тук, в подножието на Рила. Първоначалната й идея е ресторантът да работи не само за гостите на комплекса, но и за хора, дошли, за да похапнат на чист въздух. Ресторантът обаче се посещава рядко, преди всичко от гости на комплекса, като по този начин печалбите или загубите са неразривно свързани с тези на хотелската част. 

От построяването си до момента комплексът не само не е възвърнал направените инвестиции, но след няколко години функциониране без управител не може да покрива дори разходите си. Мениджмънтът се случва по телефона от офиса на Тони в София. Любопитното е, че персоналът е учудващо отговорен на фона на пълното самоуправление.

В епизода шеф Манчев ще помогне на собственичката да разбере, че ресторант не може да се управлява дистанционно. В опитите си да намери добър управител Антоанета е пропуснала да види, че най-подходящите хора през цялото време са били пред очите й.

Мениджърската драма се преплита с кулинарната, когато шеф Манчев научава, че в регион, известен с хубавите си картофи, на клиентите се сервират бланширани полуфабрикати. Ще успеят ли реформите на Манчев в Долна баня, гледайте „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова. 

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.