Мария Йотова разказва история като приказка тази вечер от 19.20 ч. в Темата на Нова

Какво е усещането да получиш наследство от над милион долара?  Отговор на този въпрос дава Мария Йотова в една история подобна на приказка тази вечер от 19.20 ч. по Нова.

48 българи ще си разделят 1,3 милиона долара наследство от две забравени лели, отдавна заминали да живеят в САЩ.  Двете жени  - Ан и Мери Петрови, не написали завещание и така техните пари ще отидат при десетки техни наследници. Сред тях има много пенсионери, един политик и един клошар. Някои от тях ще получат 90 000 долара, а други доста по-малко в зависимост от роднинската им връзка с двете жени.

„Много наши сънародници си мечтаят за голямо наследство или печалба от лотарията. Това е място, на което хората разчитат на късмета и на тотото. Това прилича на филмова история. На тези хора това им се е случило. Направи впечатление, че тези хора не искат да говорят за наследството, защото ги е страх, че ще почнат да бъдат притискани. Някои от тях ми казаха, че не са повярвали, когато са им съобщили новината и са мислели, че искат да ги измамят”. Това сподели Мария Йотова в „Събуди се”.

Кои са хората, които ще получат голямото наследство и ще ги направи ли то по-щастливи? Отговорите ще научите тази вечер от 19.20 ч. в Темата на Нова.