Артистичното семейство разказва какво да очакват зрителите в най-новото предаване, което ще се излъчва всяка събота от 17.00 ч. по Нова

Артистичното семейство Ернестина Шинова и Андрей Слабаков са водещите на най-новото предаване в ефира „Между нас казано”, което започва от 19 март и ще се излъчва всяка събота от 17.00 ч. по Нова. 
 
Новият формат следва както логиката на живота и естественото семейно общуване, така и най-добрите публицистични практики. В първата част водещите разговарят, спорейки, както обикновено правят вкъщи. Вторият сегмент на предаването идва с необходимото второ мнение, а главният герой в третата част е публиката. 

„Искам да се чуят много гласове с тяхната си правда. Надявам се всеки да намери своята истина”, отбеляза Ернестина Шинова. „Истината е, че хората не се страхуват, те се стесняват да кажат това, което мислят. Може би се страхуват, че нещо ще сбъркат”, коментира на свой ред Андрей Слабаков. 

„В предаването искам да позволя на хората да се идентифицират, да се намерят, защото е много трудно да се намериш в цялото”, обясни още тя. А той обобщи: „Истината е, че си говорим за сериозни неща по не чак толкова сериозен начин”. Вижте повече във видеото от „Здравей, България”. 

Не пропускайте първото издание на „Между нас казано” – на 19 март, събота, от 17.00 ч. по Нова.