ТВ премиера като двойка водещи ще направи семейната двойка Шинова – Слабаков в „Между нас казано” днес от 17.00 ч. по Нова

Най-новото предаване в семейството на Нова Броудкастинг Груп „Между нас казано” няма да остави никого безразличен с домакини като Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. Заедно с премиерата на предаването, двамата ще направят и премиера като телевизионна двойка, достойна минимум за два Оскара – в категория „Най-добра женска роля” и „Режисура” днес от 17.00 ч. в ефира на Нова.

Първото издание на „Между нас казано” ще стартира с темата „За и против притежаването на лично оръжие”, по която няма безучастни.
 
Между нас казано, никой не е наясно какво се случва, когато в едно телевизионно студио събереш двама водещи с пистолет и моторна резачка, 24 светлоотразителни жилетки, един парцал за под, седем камери, шестима гости и един осъден за предумишлено убийство.
 
Близо две години след излизането си от затвора Йордан Опиц, иконописецът, който застреля 26-годишно момче през 2007 г. и бе осъден на лишаване от свобода, ще застане за първи път пред камерите на Нова, издават продуцентите на предаването.
 
„Ще обсъждаме всички теми, които интересуват хората и ще се държим като нормалните българи. Всеки българин си има мнение за всичко, ние също имаме мнение за всичко”, обясни в „Събуди се” Андрей Слабаков. „В предаването всички сме равностойни, никой не моделира и не води разговорите”, отбеляза на свой ред Ернестина Шинова. Двамата признаха, че няма да следват предварителен сценарий. Вижте повече във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте първото издание на „Между нас казано” днес от 17.00 ч. по Нова.