Биляна и Калин отново са на кръстопът в епизода на сериала тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Едва излязъл от кома, доктор доктор Александър Василев ще се сблъска с нови проблеми и предизвикателства, изплували от миналото в сериала „Откраднат живот”.  В епизода тази вечер от 20.00 ч. по Нова Наталия и Александър се връщат като двойка в болницата, след като ги е нямало седмица. Двамата са били на санаториум, където доктор Василев се е възстановявал след преживяната травма. Тяхното пристигане не остава незабелязано и предизвиква ревност в Биляна, която отново е на кръстопът в отношенията си с Калин.

Най-голямото изпитание за Александър в болницата е баща му Янко, който е дошъл да го види, след като е разбрал, че синът му е бил в изключително зле и в кома. Александър обаче не вярва на мотивите на баща си и предполага, че той отново е дошъл да му иска пари. За да изпревари събитията, той връчва на Янко известна сума и го отпраща.

На улицата пред болницата обаче бащата на Александър припада и е намерен от доктор Калин Генадиев, който го отвежда в спешното отделение. Там настава смут, докато изяснят самоличността му, а Александър разбира за случилото се, но не разкрива кой е пациентът и че има връзка с него. Нещата се усложняват, когато Янко идва в съзнание и става ясно, че няма здравна осигуровка. Сестра Ненева настоява да го изпишат, без да го подлагат на повече изследвания и лечение. Доктор Генадиев също е хвърлен в смут, след като се е сблъскал с Янко и го е разпознал. Неприятни спомени от миналото изплуват в съзнанието му.

Каква е причината за припадъка на Янко? Ще позволи ли Александър да изпишат баща му без изследвания и лечение? Каква ще е реакцията на доктор Генадиев след сблъсъка с бащата на доктор Василев?

Не пропускайте епизода на новия български сериал „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Гледайте най-новия епизод отново само в NovaPlay тук>

Допълнителна информация за сериала  „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com