Д-р Василев се впуска в борба за живота на проф. Камбуров в епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Обстановката в болница „Свети Кирил” беше повече от напрегната през изминалите седмици. Лекарите ежедневно се бориха за спасяването на човешки животи и междувременно се разкъсваха от душевни терзания, собствените здравословни проблеми и сложните си взаимоотношения. Александър претърпя сериозен инцидент, а бързото му събуждане от кома медиците определиха като истинско чудо. Най-важното нещо за Биляна в този критичен период беше д-р Василев да оживее и тя си обеща да се откаже от него, ако това се случи. Тази седмица зрителите ще видят какво решение ще вземе д-р Захариева след събуждането на Александър и дали то ще е окончателно. 

Междувременно д-р Василев ще се сблъска със сериозен здравословен проблем на най-близкия му човек – проф. Камбуров. Той ще научи тежката диагноза на своя ментор и цялото му внимание ще се насочи в търсене на подходящо лечение. 

Взаимоотношенията между останалите герои в сериала ще продължат да се заплитат. Д-р Захариев няма да се откаже да търси път към специализантката Галя Стилянова. Водена от своята амбиция и желание за професионална реализация, Галя няма да се колебае да използва всички методи за целите си. Главната сестра Жекова също ще бъде централен образ тази седмица. Стриктната Жекова ще има рожден ден, а това ще е добър повод да излезе на дългоочаквана среща с мъж.

Ще съумеят ли героите да вземат най-правилните решения, въпреки тежките обстоятелства или ще се подадат на емоциите? Ще разбият ли чужди животи в името на собственото си щастие или доброволно ще го пожертват заради общото благо? Отговорите на тези и още много въпроси очаквайте в епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Гледайте най-новия епизод отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала  „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com