Към задкулисните игри в болницата се присъединяват неочаквани персонажи в епизодите на сериала във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Отношенията между медиците в болница „Свети Кирил” стават все по-сложни в сериала „Откраднат живот” по Нова. В епизодите във вторник, сряда и четвъртък задкулисните игри и злоупотреби ще продължат, но към тях ще се включат нови неочаквани играчи.

Александър и Биляна се отдалечават все повече заради редица от обстоятелства. Д-р Василев продължава отчаяно да търси начин да спаси своя ментор проф. Камбуров. Състоянието на професора е единственото, което ще занимава съзнанието на младия доктор. Той ще разбере и някои мрачни тайни, заради които ще се разочарова от хора, които много уважава.

Биляна ще продължи да се бори със своите мисли, чувства и решения. Освен предстоящата сватба и проблемите на бъдещия си съпруг, младата лекарка ще се сблъска и с критичен медицински случай, заради който ще преживее душевен катарзис.

Д-р Захариев е все по-увлечен по специализантката д-р Стилянова. След като ѝ подари автомобила, който Виолета подари на него, той трябва да обясни ситуацията на своята съпруга. Освен това внезапно решение, Петър ще поиска да стане част от бизнеса на Виолета, но дали тя ще се съгласи да го направи свой съдружник и до къде ще стигне той в опитите си да задържи вниманието на Галя? Не пропускайте сериала „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Гледайте най-новия епизод отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала  „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com