Болница „Св. Кирил” е обхваната от голяма криза в епизода на сериала тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Болница „Св. Кирил” е обхваната от криза, която, освен че засяга на нейния персонал, може да се отрази изключително негативно и на обществения ѝ имидж в премиерния български сериал „Откраднат живот”. В епизода  тази вечер по Нова става ясно, че срещу директора на здравното заведение – доктор Генадиев, са подадени сигнали за корупция. Това дава повод на борда на директорите да се опитат да отстранят Генадиев. Дали обаче Генадиев наистина участва в корупционни схеми, или обвиненията са начин неговите врагове да го изгонят от болницата?

Цялата афера се отразява негативно и на Александър, който не знае на кого да вярва и да се довери. Междувременно той трябва да помогне и на Биляна, която също изживява криза след смъртта на болния от рак пациент. Нейното състояние не остава незабелязано за останалите в болницата, още повече че от него това страда работата на младата лекарка. Дали Александър ще успее да помогне на Биляна, или душевните ѝ терзания ще предизивкат лекарска грешка от нейна страна? Не пропускайте сериала „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Гледайте най-новия епизод отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала  „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.