Актрисите Йоана Буковска-Давидова, Ралица Паскалева и Дария Симеонова гостуваха в „Събуди се” по Нова

„В „Откраднат живот” няма бели и черни персонажи”, заяви в „Събуди се” Йоана Буковска-Давидова, която изпълнява ролята на Виолета Захариева в сериала. По думите й задачата на актьора, когато е черен персонаж, е да намери къде е бялото, и обратното.  

Йоана Буковска-Давидова изрази възхищението си от актьорите с епизодични роли. „Тази истинност на медицинските случаи – от първоизточника като история до изиграването от брилянтни актьори, допринасят за истинното звучене на героите и историите”, подчерта тя. 

В студиото ролята си коментира и актрисата Ралица Паскалева, която в сериала е д-р Стилянова. „Героинята ми търпи много катарзиси и промени в „Откраднат живот”, разказа тя. „ С врмето сякаш повдигаме завеската на една маска с привидни увереност, ожесточение, амбиция, зад които стоят много тайни”, добави на свой ред Дария Симеонова, която играе ролята на Наталия. Актрисата разказа любопитни подробности за сцената, в която тя удря шамар на героя на Александър Алексиев – д-р Александър Василев. 

Вижте повече във видеото от „Събуди се” и не пропускайте „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.