Дългоочаквано признание преобръща отношенията между героите в сериала във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Дългоочаквани разкрития и сериозните последствия от тях ще са водещи в епизодите на сериала „Откраднат живот” тази седмица във вторник, сряда и четвъртък по Нова. 

След като Биляна и Александър се сближиха повече от всякога, зрителите ще видят как двамата влюбени решават да послушат сърцата си. Биляна най-после събира смелост да каже на Калин за любовта си към д-р Василев. Как д-р Генадиев ще посрещне тежкото признание? 

Взаимоотношенията между главните герои ще се разместят до такава степен, че в болница „Свети Кирил” нищо няма да е същото. Единственият, който ще подкрепи Биляна в този труден момент, ще бъде баща ѝ – проф. Захариев. Самият той ще се чувства различен човек заради специализантката си д-р Стилянова, а това увлечение ще го накара отново да настоява да стане съдружник в бизнеса на съпругата си и проф. Генадиев.  

Шокът безспорно ще бъде най-голям за Калин, Наталия и Виолета Захариева. Майката на Биляна ще се почувства предадена от дъщеря си, а това усещане ще стане още по-силно, когато разбере, че Галя не е поредното увлечение на съпруга ѝ. Калин и Наталия ще изпаднат в дълбока депресия, но младата пиарка ще се изправи и пред тайна от миналото си.

Как ще реагира семейството на Калин, когато научи за тайната връзка между Биляна и Александър? И как лекарите ще продължат работа на мястото, което ще се превърне в истински кошмар за тях? Не пропускайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.