Водещата на „Комбина” Галя Щърбева посети звездната двойка в дома им, за да вземе едно нестандартно интервю

„Чувствам се много добре. Не искам да бъдем класическа водеща. Моята и неговата цел е да поставим определен проблем, който хората да изяснят за себе си. Един ден, ако ги попитат, например на референдум, да знаят какво мислят по въпроса”, сподели Ернестина пред Галя Щърбева  в „Комбина” по повод ролята си на водещ в предаването „Между нас казано” по Нова.

„Не искаме да даваме акъл на никого”, допълни Андрей Слабаков, който е ко-водещ на „Между нас казано”. „Искаме всеки в България да има мнение за всички въпроси”.

Водещата на „Комбина” Галя Щърбева провери как семейство Слабакови се готви да посрещне Гергьовден в своя дом. Къщата е построена от майката и бащата на Ернестина. А дворът побира всичките им гости на всеки купон. Гордостта в градината на Ернестина пък са далиите. Между всичките си ангажименти Андрей и Ернестина намират време да отгледат един бъдещ лекар, две кучета, патица, зеленчуци и много цветя. Наричат къщата си в Бояна най-слънчевото място в София.

Какво сготвиха Андрей и Ернестина за Гергьовден и какво споделиха за съвместния си живот, гледайте във видеото от „Комбина”.

Не пропускайте „Между нас казано” и следващата събота в 17.00 ч. по Нова.