Развръзката на първия сезон на премиерния български сериал е все по-близо

Събитията в болница „Свети Кирил” стават все по-динамични, а голямата развръзка е все по-близо в премиерния български сериал „Откраднат живот”. Само няколко епизода делят зрителите от дългоочаквания момент, в който отговорите на много въпроси ще бъдат дадени, а истините най-после ще излязат наяве. Но дали наистина това ще се случи и колко тежки ще бъдат последствията за всички?

Тази седмица Биляна ще изпадне в изключително трудна ситуация. След инцидента с тежко болния пациент Захариева се чувства все по-отпаднала, но дори не подозира колко сериозна е опасността, която я грози. Освен със сериозната болест, младата анестезиоложка ще се сблъска и с друга още по-застрашаваща и опасна ситуация, а дали този път развръзката ще е положителна, предстои да разберем.

Доцент Захариев продължава да отлага решението да се раздели със съпругата си, а доктор Стилянова става все по-настоятелна в исканията си към него. Междувременно Виолета ще продължи да използва позволени и непозволени методи, за да си върне съпруга, а някои от тях ще са наистина преминаващи всички човешки граници.

Сагата между доктор Кръстева и професор Генадиев също ще поеме в нова посока. Професорът ще вземе решение да премести педиатърката в архива на болницата, но неочакван случай ще накара Калин да я потърси за консултация и да вземе радикално решение зад гърба на баща си.

Ще успеят ли Калин и Александър да спасят живота на своята любима Биляна? Какви са новите медицински случаи в „Свети Кирил” и какви поуки ще донесат те на докторите? Гледайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч, по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.