Не пропускайте епизода на премиерния български сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Състоянието на Биляна се влошава критично в епизода на премиерния български сериал „Откраднат живот” тази вечер по Нова. Младата лекарка все още не подозира колко е сериозно нейното положение и е убедена, че неразположението ѝ се дължи на грип. Сестра Ненчева изготвя списък на лекарите, които са имали досег с починалия от хеморагична треска и установява, че Биляна е сред тях, но не си е направила задължителните изследвания. Главната сестра ѝ се обажда, за да я предупреди за случилото се. Младата лекарка осъзнава, че отпадналостта и треската ѝ са вероятно резултат от нейното заразяване.

В момента, в който Биляна се готви да отиде в болницата в апартамента на Калин нахлуват с взлом крадци. Изненадани, че откриват някого там те я нападат и взимат за заложник. Дали това няма да се окаже фатално за Биляна? И как ще завърши тази заложническа криза? Гледайте епизода на „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.