Не пропускайте епизода на премиерния български сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Възкресение на починал пациент ще предизвика смут в сред екипа на болница „Св. Кирил” в премиерния български сериал „Откраднат живот”. В епизода тази вечер по Нова ще възкръснат и стари дълбоко погребани проблеми, а последствията от незаконната ѝ дейност са на път да застигнат Виолета Захариева.

Младата майка Ирина осъзнава каква огромна грешка е направила, като е продала бебето си под влияние на Захариева. Решена да търси помощ, тя споделя цялата история със санитаря Миро, който й обещава, че ще намери начин да й помогне. Какъв обаче е неговия план и дали ще има успех?

Междувременно Биляна се бори за живота си в спешното отделение, а Калин и Александър са неотлъчно до нея. Вниманието на лекарите обаче е отвлечено, когато приемат тежко катастрофирал моторист. Скоро пациентът изпада в мозъчна смърт и екипа на болницата убеждава майка му да дари органите му за трансплантация. При изключването на животоподдържащите системи мъжът проявява признаци на живот.

Дали става въпрос за чудо или неправилна диагноза? Ще се оправи ли Биляна? И какъв план съставят  Миро и Ирина, за да върнат продаденото бебе? Не пропускайте епизода на „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.