Не пропускайте епизода на премиерния български сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Задкулисните игри и сплетни в болница „Св. Кирил” са на път да излязат извън контрол и да предизвикат трагични последствия в премиерния български сериал „Откраднат живот”. В епизода тази вечер по Нова д-р Кръстева отново става причина за конфликт в семейство Генадиеви, но този път противопоставянето е между Калин и баща му. Поводът е преместването на д-р Кръстева в архива на болницата, а тайната, която тя крие, отново надвисва като дамоклев меч над главата на проф. Генадиев.

Виолета Захариева подготвя поредната си интрига, в която оплита и шефа на борда на директорите Антонов, за да постигне своите цели в новата лаборатория. Тя обаче не спира дотук и решава, че е крайно време да прекрати историята между своя съпруг и д-р Галя Стилянова. Новият ѝ план преминава границите на машинациите и директно заплашва живота на младата лекарка и нероденото ѝ бебе. Какво е замислила Виолета и ще се спаси ли Галя? Не пропускайте епизода на „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.