Продуцентът Евтим Милошев и актьорите Йоана Буковска и Емил Марков открехната завесите преди финала на първия сезон на хитовия български сериал

„Финалът на първи сезон на „Откраднат живот” е до голяма степен комплимент към зрителите. Обратната връзка, която получаваме от тях е, че им е малко това, което виждат и че искат повече. Затова решихме да направим разплитането на сюжетите в първи сезон във вторник, сряда и четвъртък с по два епизода. Най-интересното предстои тази седмица”, разкри Евтим Милошев в студиото на „Събуди се”. Продуцентът на новия българския сериал заедно с актьорите Йоана Буковска и Емил Марков открехна завесите за случващото се в следващите епизоди, слагащи край на първи сезон на хитовата поредица.

„Остават шест серии до края на първи сезон, изпълнени със страшно много интересни събития”, разказа Емил Марков. Зрителите с нетърпение очакват как ще се развият отношенията между героя на Марков – доц. Петър Захариев и съпругата му Виолета, в чиято роля се превъплъщава актрисата Йоана Буковска. „Той няма да направи това, което очакват всички, а тя ще реагира по нов начин. Но не казвам кои са той и тя”, пошегува се Марков.

За няколко месеца новият български сериал се превърна в събитие в телевизионния ефир и спечели сърцата на зрителите.

„В основата на този успех е добрият сценарий и добрият актьорски състав, както и работата на екипа зад камера”, смята Емил Марков. „Сериалът „Откраднат живот” е много български, с много български проблеми, както в здравната система, така и във взаимоотношенията на хората. Говори се за този сериал, което означава, че сме си свършили добре работата”, обясни успеха на поредицата Йоана Буковска, която е в ролята на Виолета.

„Не можем да разплетем един човешки живот в определен отрязък от време. Всяко разплитане на сюжетна линия поставя героите в нова ситуация и следват нови завръзки, защото героите са в развитие”, заяви Евтим Милошев, който разкри, че втори сезон на „Откраднат живот” ще стартира през есента.

Не пропускайте развръзката в първи сезон на „Откраднат живот” с двойните епизоди във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.