Броени часове преди финала на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова екипът на „На кафе” се срещна с Орлин Павлов, Поли Генова, Герасим Георгиев-Геро и Калин Врачански

„Всички участници в „Като две капки вода” възприемаме финала като край на голямо шоу, а състезателният характер е на заден план”, заяви финалистът Орлин Павлов. Пред екипа на „На кафе” той, Поли Генова, Герасим Георгиев-Геро и Калин Врачански разказаха подробности преди финала на шоуто за звездни преобразявания тази вечер от 20.00 ч., който поставя началото на седмицата на финалите по Нова. 

„Довечера ще се забавляваме, както винаги е било, но този път ще бъде съвсем без задръжки”, добави Орлин Павлов. „Атмосферата на сцената е много приятна и е голямо удоволствие да се работи с целия екип на шоуто”, заяви на свой ред Поли Генова. Певицата призна, че мъжките преобразявания са били най-сериозно предизвикателство за нея. 

„Излизаме на финал, за да се забавляваме, каквато е и целта на формата”, заяви Геро. Той обясни, че най-добре се е чувствал в образите на Тодор Колев и Висоцки. „Само положителни емоции имам след шоуто, в което срещнах много приятели”, подчерта още Геро.

„Всички участници заслужават да отидат на финал, защото са много талантливи”, разказа Калин Врачански. Въпреки че е имал трудности с всички преобразявания, той се радва на предизвикателствата, като фаворитът му е Рей Чарлс. Какво още разказаха четиримата финалисти вижте във видеото от „На кафе”. 

Кой ще спечели подкрепата на публиката и първото място в „Като две капки вода”? Не пропускайте грандиозния финал на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.