Развръзката на първия сезон на сериала ще разкрие редица задкулисни игри и дълго пазени тайни в епизодите във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 до 22.00 ч. по Нова

В седмицата на големите финали Нова ще зарадва зрителите на „Откраднат живот” с двойни епизоди. В следващите няколко дни те ще имат възможността да проследят развръзката на първия сезон на българския сериал, а дългоочакваният край е в четвъртък, 2 юни. 

Тази седмица напрежението в болница „Свети Кирил” ще бъде по-голямо отвсякога. Биляна продължава да живее в апартамента на Калин, но той вече не иска само приятелство. Нейните постоянни откази ще станат причина за скандал между двамата, което ще накара Биляна да направи кардинални заключения за бившия си любим. 

Александър ще бъде разкъсван от вътрешни терзания и само появата на професор Камбуров ще го направи щастлив. Доктор Василев ще се чувства все по-беззащитен в желанието си за близост с Биляна. Зрителите ще видят дали той ще се осмели да наруши обещанието, което даде на Калин и ще изложи ли кариерата на своята любима на риск.

Отношенията между доцент Захариев, доктор Стилянова и Виолета Захариева също ще поемат в нова посока. След като Виолета се опита да убие нероденото дете на Галя, Петър ще се привърже още повече към своята специализантка, изпаднала в безпомощност и това ще го накара най-после да вземе категорично решение за съсипания си брак. Дали обаче Захариева ще остави съпруга ѝ да си тръгне просто така, или ще вземе още по-радикални мерки, за да го раздели с Галя, ще стане ясно в предстоящите епизоди.

Семейството на Иван и Евгения Генадиеви също ще бъде разтърсено от вътрешни противоречия. Докато Евгения продължава да се тревожи основно за щастието на Калин, съпругът ѝ ще се притеснява за поста си на директор, а заплахата ще става все по-голяма. Между кариерните и личните тревоги доктор Кръстева ще приеме малко момче с тетралогия на Фало, а Александър и професор Камбуров ще поемат неговия случай. Какви ще са последиците от работата на доктор Василев с момчето, което има същата диагноза, с която самият той се е родил, и дали това няма да доведе до ненадейни прозрения на педиатъра? Ще бъде ли разкрита най-голямата тайна на Генадиев? 

Дългоочакваната развръзка на „Откраднат живот” предстои във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 до 22.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.