След оспорвана надпревара с Поли Генова, актьорът завоюва първото място в шоуто за звездни преобразявания

Калин Врачански е победителят в четвърти сезон на уникалното шоу за звездни преобразявания - „Като две капки вода“. „Тази вечер ти ни показа как една шепа смели българи са спасили България преди няколко века!“, беше коментарът на Дони под звуците на стотици аплодисменти за представянето на известния актьор, който надскочи и най-доброто си изпълнение с песента на Васил Михайлов от емблематичния сериен филм „Капитан Петко Войвода“. „Какво да кажа – не знаеш дали ще спечелиш, когато си заобиколен от толкова талантливи хора!“, сподели развълнуваният Калин, който благодари на целия екип за страхотната емоция по време на шоуто.   

Един от типичните сюжети за гуруто на клоунадата – Юрий Никулин, разигра Геро. „Дадох колкото мога! Благодаря, че ме издържахте! Журито има железни уши!“, пошегува се Геро, който отново успя да предизвика усмивки сред съдиите, а Дони дори предложи да запише албум с успешния комик. Орлин Павлов изправи на крака публиката в залата с вълнуващо изпълнение на Емил Димитров. „Щях да се разплача по време на изпълнението! Невероятно вълнуваща песен!“, разказа поп изпълнителят, добавяйки, че съжалява, че шоуто е в своя финал. Поли Генова се превъплъти в самата Адел с впечатляващо вокално майсторство. Талантливата певица огласи сцената, успявайки да се слее до съвършенство с образа на британската поп звезда.

Сцената беше взривена от новата версия на Army Of Lovers в състав от Преслава и дуета на шоуто – Жоро и Светльо. Тримата артисти не само създадоха незабравимо настроение, но и получиха предложението да продължат като трио. Прея и Джулия се преобразиха в един известен за българската хип хоп музика тандем – 100 кила и Лора Караджова, зареждайки публиката с енергията на парчето и своя артистичен талант.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.