„Спечелих, без да губя нищо”, заяви пред Нова победителят в четвъртия сезон на шоуто за звездни преобразявания

„Победата в „Като две капки вода” не е на всяка цена, защото винаги трябва да има и забавление” – това заяви пред камерата на Нова големият победител Калин Врачански след финала на четвъртия сезон на шоуто за звездни преобразявания. 

„Спечелих „Като две капки вода”, без да губя нищо”, подчерта актьорът. 

Той обясни, че за финалната надпревара е решил да се превъплъти във Васил Михайлов, защото този образ му е интересен. „Обичам да правя различни неща – по този начин провокирам и себе си, и зрителите. Ако на мен ми е интересно, и на тях ще им е интересно”, обясни още Врачански. 

„Всички участници в шоуто са толкова готини и толкова добре подготвени, че излъчват радост, когато са на сцената. Няма как да не се забавляваш с хората, на които това им идва от сърцето”, подчерта той. 

Част от разговора с победителя в „Като две капки вода” гледайте във видеото от „Здравей, България”, а цялото интервю очаквайте в „Комбина” тази неделя по Нова. 

Следете страницата на шоуто във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал във Vbox7.com.