В епизодите на сериала тази вечер от 20.00 до 22.00 ч. по Нова отношенията между доцент Захариев, доктор Стилянова и Виолета Захариева ще поемат в нова посока

В седмицата на големите финали по Нова зрителите могат да гледат двойни епизоди на „Откраднат живот”, за да проследят развръзката на първия сезон на българския сериал. В епизодите тази вечер от 20.00 ч. до 22.00 ч. отношенията между доцент Захариев, доктор Стилянова и Виолета Захариева ще поемат в нова посока. 

След като Виолета се опита да убие нероденото дете на Галя, Петър ще се привърже още повече към своята специализантка, изпаднала в безпомощност и това ще го накара най-после да вземе категорично решение за съсипания си брак. Междувременно Биляна отправя сериозен въпрос към доктор Стилянова.  

Отношенията между Калин и Александър също са изпълнени с противоречия. Младите лекари са в постоянни спорове около пациентите си, но личностните им сблъсъци дават тласък на професионални успехи.

На какво е готова Виолета Захариева, за да върне съпруга си? Как ще се развият отношенията между Калин, Александър и Биляна?

Не пропускайте двата епизода на „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 до 22.00 ч. по Нова. 

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.