Шоуто за звездни трансформации затвърди мястото си на фаворит в пролетната програма

След като през март и април шоуто за звездни трансформации „Като две капки вода” беше безспорен фаворит в класацията на 50-те най-гледани предавания, в понеделник вечер то затвърди успеха си. Грандиозният финал на „Като две капки вода” определи Калин Врачански като големия победител в четвърти сезон на шоуто.

Предаването беше предпочетеният избор в часовия интервал 20:01-23:10, достигайки до 33.3% от зрителите сред активното население, преднина с близо 5 пункта повече от резултата на втората медия bTV в същия часови слот.

Още по-категорични са резултатите при градското население (18-49 г.) и младите зрители (18-34 г), където разликата с bTV е респективно близо 8 и над 5 пункта.  


 С артистични трансформации от световна класа, хитове и много изненади завърши четвъртият сезон на „Като две капки вода”. Зрителите на уникалното по рода си шоу в България определиха за победител в сезона Калин Врачански, който спечели в оспорвана битка с Поли Генова. „Тази вечер ти ни показа как една шепа смели българи са спасили България преди няколко века”, категорично беше журито след появата на актьора, надскочил и най-доброто си изпълнение с песента на Васил Михайлов от емблематичния филм „Капитан Петко Войвода”. В самата Адел, с впечатляващо вокално майсторство, се превъплъти Поли Генова. Талантливата певица огласи сцената, успявайки да се слее до съвършенство с образа на британската поп звезда. Един от типичните сюжети за гуруто на клоунадата – Юрий Никулин, донесе на Геро третото място в шоуто, разкривайки най-силната страна на българския комик. След като изправи на крака публиката в залата с вълнуващо изпълнение на Емил Димитров, Орлин Павлов се нареди на четвърто място в звездната класация.  

Финала на „Като две капки вода” можете да гледате в NovaPlay.