В „Здравей, България” звездите в сериала Янина Кашева и Стоян Алексиев разказаха подробности за края на първия сезон – в сряда и четвъртък от 20.00 до 22.00 ч. по Нова

„Сериозни тайни и обрати предстоят с развръзката на сериала „Откраднат живот” – това заявиха в „Здравей, България” актьорите Стоян Алексиев и Янина Кашева, които изпълняват ролите на проф. Генадиев и д-р Кръстева. В седмицата на големите финали по Нова зрителите могат да гледат двойни епизоди на „Откраднат живот”, с които завършва първият сезон на поредицата. 

„Много хора вече са обхванати от мрежата на тайните, предстоят и непредвидими обрати в различни посоки”, подчерта Янина Кашева. 

Според Стоян Алексиев поредицата обединява, като вдъхновява да се разсъждава над определени въпроси заедно. „Случва се нещо много хубаво, защото „Откраднат живот” приобщава, станахме една общност”, подчерта актьорът. Той допълни, че често чува почитатели на сериала да го обсъждат разпалено.

„Харесвам ролята си, тя носи предизвикателство и се отнасям максимално сериозно. Старая се да дам максимума от себе си, да съм честна към героинята си, към партньорите си и моите колеги правят същото. Когато вложиш такъв труд, няма начин той да няма стойност”, обясни още Янина Кашева. Целия разговор с двамата актьори гледайте във видеото от „Здравей, България”. 

Не пропускайте развръзката в сериала с двойните епизоди в сряда и четвъртък от 20.00 до 22.00 ч. по Нова. 

Гледайте епизодите на „Откраднат живот” отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.