Драматични обрати на финала на „Откраднат живот” обещава продуцентът Евтим Милошев, в „На кафе” подробности разказа и Радина Думанян

Много драматични обрати предстоят с развръзката в сериала „Откраднат живот” тази вечер, заяви в „На кафе” продуцентът Евтим Милошев. В седмицата на големите финали по Нова зрителите могат да гледат двойния епизод тази вечер от 20.00 ч., с който завършва първият сезон на поредицата. 

„Най-голямата награда е признанието на верните почитатели”, обясни продуцентът, чиято равносметка е повече от добра. „Добър знак е, че имаме конкурентноспособен проект, който се радва на подкрепата на всички”, заяви Евтим Милошев. Като голямо предизвикателство той определи създаването на екипа и усещането за екипност. „В този екип наистина се създаде нещо много специално”, подчерта той. 

Подборът на екипа е изключително важен и според Радина Думанян, която в сериала изпълнява ролята на доктор Захариева. „Всички, свързани със снимките на „Откраднат живот”, са изключително добри и всеотдайни”, коментира актрисата. Тя призна, че най-голямото предизвикателство за нея е да застане пред камера, защото досега е имала основно театрални изяви. 

Евтим Милошев и Радина Думанян споделиха, че имат много положителни отзиви за сериала. Какво още разказаха двамата гледайте във видеото от „На кафе”. 

Не пропускайте дългоочакваната развръзка на „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 до 22.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.