Епизодите ще се излъчват всеки понеделник, сряда и петък в 14.00 ч.

Първото уеб риалити за необвързани Summer Flirt стартира днес в 14.00 ч. във Vbox7.com. Проектът е съвместно дело на първата по рода си обща продукция от създателите на едни от най-успешните уеб и телевизионни формати – „Не така, брат” на „7Talents” и „София – Ден и Нощ” на „Идалго Прадъкшънс”.Епизодите ще се излъчват всеки понеделник, сряда и петък и ще бъдат тематични, парти и състезателни.

„Това е напълно иновативен проект за България. Нещо, което никой досега не е правил. На първо място, защото е уеб ориентирано и всички епизоди ще могат да се гледат онлайн във официалния канал на риалитито във Vbox7. Епизодите ще бъдат по 15 минути, което е нетрадиционно за уеб сериал. Там в момента могат да бъдат видяни визитки на осем от участниците, а днес в 14.00 ч. ще обявим и последния девети”, разкри Борал Шен, мениджър дистрибуции на „7Talents”, продуцентската компания зад проекта.

Участниците в Summer Flirt не знаят къде ще попаднат и с кого ще съжителстват. Те ще играят различни горещи игри, ще флиртуват помежду си и ще се борят за половинката си. Обитателите на вилата на Summer Flirt са общо деветима, като още в самото начало ще се оформят четири двойки, а един ще остане сам. „Този, който остане сам, трябва да се „вклини” в някоя от двойките или ще си отиде вкъщи”, разкри водещият на риалитито Дани Петканов и добави, че „риалитито ще покаже цялата палитра на емоциите на отношенията между мъже и жени, както и на приятелството както между мъже, така и между жени”.

„Това риалити е социален експеримент. Ще проследим може би 3 или 4, а може би 5 любовни истории от тяхното зараждане през всичките взаимоотношения, през които минават в този Summer Flirt хората. Докъде ще се развият техните отношения и докъде ще стигнат, зависи от тях”, разкри Борал Шен.

Не пропускайте старта на Summer Flirt – днес в 14.00 ч. във Vbox7.com